Party-Service van Horeca~Centrum The Point

catering

Ook op locatie kan de catering van The Point bijdragen aan het welslagen van uw feestelijke of zakelijke bijeenkomst. Door een gedegen voorbereiding, professionele ondersteuning en veel ervaring zijn wij in staat praktisch iedere gebeurtenis culinair gezien vlekkeloos te laten verlopen. Dit kan variŽren van een heerlijk hapje en een drankje tot een uitgebreid buffet of diner.

Voor recepties, modeshows, dealerbijeenkomsten, productpresentaties, vergaderingen; eigenlijk voor alle culinaire verzorging op locatie kunnen wij er voor zorgen dat men aan het culinaire deel van de bijeenkomst goede herinneringen overhoud.

Voor een gezellige en flexibele huisvesting kunnen wij voor u een perfecte feesttent verzorgen, compleet met inrichting. Dat kan u een hoop werk uit handen nemen als u uw eigen (fabrieks)ruimte moet aanpassen voor een gezellig feest of voor andere gelegenheid.

Party-Service

Overige diensten

Naast de uitgebreide feest-catering kunnen wij ook de maaltijden voor uw personeel verzorgen. In overleg kan dit bij u op uw bedrijf worden aangeleverd. Dit kan een uitkomst zijn als uw personeel moet overwerken of als een tijdelijke oplossing gedurende een verbouwing of andere ongewone situatie.

Informeert u eens naar de mogelijkheden op maat van de Party Service van Horeca~Centrum The Point.