The Point: een gastvrij begrip voor gezellige mensen

Horecaspecialisten van huis uit.

Voor de verzorging van gezellige feesten en partijen moet u bij specialisten zijn. Mensen die door een jarenlange ervaring precies weten hoe je van een feestavond een festijn kunt maken. In de juiste entourage, met precies de goede band en natuurlijk met een overvloed aan overheerlijke hapjes, buffetten, pizza's, gegrilde varkens of... u zegt het maar. De veelzijdige keukenbrigade van Horecacentrum The Point staat uitstekend bekend en ziet kans binnen ieders budget een culinair feest te presenteren. De recentelijk vernieuwde feestzaal biedt u volop mogelijkheden voor elke feestelijke of zakelijke groepsaangelegenheid. De sfeervolle zaal is voorzien van een multifunctioneel podium en heeft een eigen ingang en parkeerplaats. Feestzaal

Voor iedere gelegenheid de juiste sfeer

Voor elke gelegenheid kan de juiste sfeer geschapen worden; voor bruiloften en partijen, voor personeelsfeesten en verenigingsavonden, voor bedrijfspresentaties en bijeenkomsten. En wilt u iets heel bijzonders? Vraag naar de mogelijkheden voor een thema-feest!

Romantische sfeer bij kaarslicht

Dineren op uw bruiloft in romantische Italiaanse sfeer van onze originele Pizzeria. Direct naast de grote zaal vindt u ons originele, Italiaanse Pizza-Restaurant. De rasechte Italiaanse kok staat hier garant voor originele Italiaanse pizza's. Dankzij de ligging van deze Pizzeria bieden wij u de mogelijkheid bij uw bruiloft of partij in romantische Italiaanse sferen te dineren. Daarbij kan een ieder kiezen tussen een perfect la carte gerecht uit de traditionele keuken en de gevarieerde Italiaanse keuken. De Italiaanse keuken heeft uiteraard veel meer Italiaanse gerechten te bieden dan alleen de heerlijke Pizza's. Heel bijzonder is het Italiaanse buffet van San Marino, met alle facetten van de gevarieerde en zeer smakelijke Italiaanse keuken. Deze kleurrijke scharkering van gerechten in een sfeervolle omlijsting bieden u een "ander" buffet, dat in de wijde omgeving met recht uniek genoemd mag worden.

Wij nodigen u uit

voor een vrijblijvend, informatief gesprek. Daarbij kunnen wij uw wensen bespreken en kunt u een kijkje nemen in onze feestelijke zaal en de sfeervolle pizzeria. De koffie wordt vers voor u gezet!